Search
  • Anna Beck

Heldag på travet och minimässa

I måndags, dagen efter vi kommit hem från träningsläger på Mallorca var jag inbjuden till en minimässa på Färjestad travbana. ADK-gruppen består av tre företag, dessa tre är medlemmar i "Klubb 2020" och det var ett av dessa företag som alltså anordnade mässan.Jag packade in cykel, min roll-up som är gjord av Citytryck i Karlstad och åkte iväg. Christer som är en ur ADK-gruppen hade fixat fram fina broschyrer som jag delade ut till de som var intresserade.

En rolig dag med givande möten där förhoppningsvis nya samarbeten kommer påbörjas, spännande!!


På kvällen stod gemensam middag med alla utställare och trav på agendan. Jag som aldrig är på trav eller spelar på trav fick en riktig upplevelse. Alla i sällskapet köpte andelar och Gunnar Johansson (gammal Färjestadtränare och bevisligen en riktig travräv) gjorde en travrad.

Mellan de olika rätterna fick jag vara med ock köra startbil, alltså sitta bredvid den som släpper iväg alla hästar i loppet. De springer fort, riktigt fort!! Sedan fick jag också vara prisutdelare i två olika lopp. I ett av loppen såg jag att min gamla arbetskamrat ägde hästen som vann. Extra kul att ge pris då. Grattis Jenny och till din dotter som var kusk!:)

När sista löpet var igång i V64 hade vi fem rätt, ett lopp från att vinna. Och visst gick den sista också in. En spik. Så jag gick hem med mer pengar än jag kom med.

Summerar dagen som riktigt, riktigt rolig och givande.Tack ADK-gruppen och alla andra som var med under hela dagen!! Och självklart Gunnar var kvällens facit.;)


48 views0 comments

Recent Posts

See All