Search
  • Anna Beck

Föreläsningar

Förra veckan blev jag inbjuden till Kristinehamn Rotary Klubb samt Christinehamns Idrottshistoriska Sällskap. Först hade jag ett kortare föredrag under en lunch med Rotary Klubb och sedan en föreläsning för Christinehamns Idrottshistoriska Sällskap på eftermiddagen.

En riktigt rolig dag med många bra möten.

Om cirka två veckor är det dags igen.

Jag ska nämligen föreläsa för alla som kör Vänern Runt. Ser verkligen fram emot träffa alla cyklister som totalt kör nästan 60 mil under en helg!! Riktiga inspiratörer!


Igår och idag har jag fixat med inbjudningar till en föreläsning och mingel som jag ordnar på egen hand. Håll utkik alla sponsorer, medlemmar i Klubb2020 och Klubb2020privat!16 views

070-8511969

©2019 by Leo Jordansson

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now